gallery/logo

transparant - deskundig - op maat

Handhavingszaak is opgericht door Sober Khowja. Hij heeft jarenlang ervaring op het gebied van milieuhandhaving, waaronder diverse complexe en politiek gevoelige projecten. Deze ervaring heeft Sober bij de provincie Gelderland en later bij de Omgevingsdienst Regio Nijmegen opgedaan. Het voeren van procedures bij de rechtbanken en Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is een gesneden koek voor hem. Sober heeft zich met name gespecialiseerd op het gebied van afvalstoffen en Brzo wet- en regelgeving handhaving. Daarnaast is Sober uitstekend in de Wet openbaarheid van bestuur ingevoerd, vanuit zijn rol als milieu Wob-coördinator en behandelaar. Vaak is hij ingezet in projecten met diverse disciplines en handhavingspartners. Hierdoor kan Sober prima en bij voorkeur in projectverband werken.

Naast zijn zaak is Sober werkzaam als Senior handhavingsjurist bij de Inspectie Leefomgeving en Transport. Hierdoor is Sober enkel op projectmatige basis inzetbaar. Na een gratis intake kunnen praktische en resultaatgerichte afspraken gemaakt worden.

 

Milieuhandhaving is een gespecialiseerd werkdomein binnen het Omgevingsrecht. Toch heeft Sober vaak met niet gespecialiseerde juristen en advocaten te maken gehad die vaak milieuhandhavingszaken erbij deden of te weinig zich in de materie hebben (willen) verdiep(t)(en). Hierdoor werden primair de klanten van deze rechtsbijstandverleners benadeeld met vaak hoge juridische kosten tot gevolg en zonder bevredigend resultaat. Dit is een van de redenen geweest om handhavingszaak op te richten.

Daarnaast is Sober zeer gepassioneerd over zijn werk en betrokken bij wat hij doet.

 

Hierdoor zijn duidelijkheid, deskundigheid en doorzettingsvermogen de garantie eigenschappen die bij het maatwerk advies geleverd worden.

 

gallery/pict06

OVER